نگاهی به مودم بیرونی یوتل OLF4

به گزارش وبلاگ امین و کیوان، برند ایرانی یوتل دارد به تدریج سبد محصولات خود را توسعه می دهد. پس از عرضه چند مودم ADSL و VDSL که به لطف قرارداد با مخابرات توانستند به فروش برسند و بعد مودم های 4G LTE از جمله مودم یوتل L443 که نسبتا کیفیت خوبی دارد و در بازار با استقبال کاربران روبرو شده است؛ حالا شاهد عرضه یک مودم بیرونی 4G LTE از این شرکت هستیم و البته خبرهایی شنیدیم که چند مدل مودم 5G نیز در حال آماده سازی برای ورود به بازار و ارائه به وسیله اپراتورها هستند.

نگاهی به مودم بیرونی یوتل OLF4

اما مودم بیرونی یوتل OLF4 به طور رسمی وارد بازار شده و هم اکنون می توانید از فروشگاه های آنلاین یا فروشگاه های شبکه ای معروف بخرید.

اگرچه، برایمان جای تعجب داشت که این محصول هنوز به سایت خود یوتل اضافه نشده است ولی تعداد فروشگاه های زیادی در بازار آن را به قیمت هایی بین 2.9 میلیون تومان تا 3 میلیون تومان می فروشند.

احتمالا شرکت یوتل با رصد بازار و یافتن این نکته که مودم های بیرونی 4G LTE و 5G فروش خوبی دارند و مردم دنبال خرید چنین مودم هایی برای رسیدن به گیرندگی سیگنال بالایی هستند؛ مودم بیرونی OLF4 را عرضه نموده است.

بیشتر بخوانید:

مودم OLF4 مشخصات چندان بالایی ندارد و یک مودم FDD 4G LTE معمولی است با این تفاوت و مزیت ویژه که از دو بخش یا دو قطعه تشکیل شده است.

بخش بیرونی یا ODU باید در محلی خارج از خانه نصب گردد و دارای یک درگاه RJ45 با قابلیت PoE و یک شیار سیم کارت است.

بخش داخلی مودم یوتل OLF4 به نام IDU که یک روتر بی سیم است؛ دارای یک درگاه PoE و دو درگاه شبکه اترنت به همراه سوکت آداپتور شبکه است.

مزیت بخش ODU یا بیرونی در این است که قدرت گیرندگی سیگنال بیشتری برای کاربر فراهم می نماید و این امید را زنده خواهد نمود که به اینترنت 4G سریع تر و با کیفیت تری دسترسی پیدا کند.

بیشتر بخوانید:

این مودم از رده LTE Cat 4 است؛ پایین ترین رده ای که در مودم های فورجی سراغ داریم و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت و حداکثر سرعت آپلود 50 مگابیت را ارائه می دهد.

درباره باندهای فرکانسی مورد پشتیبانی مودم OLF4 نوشته شده است که از باندهای 1 و 3 و 7 و 8 و 20 در FDD و شبکه های فورجی پشتیبانی می نماید و در شبکه های 3G فقط باندهای رادیویی 1 و 8 را دارد.

از پشتیبانی باندهای رادیویی TDD در این مودم خبری نیست و حتی باندهای رادیویی 38 و 40 را نیز پشتیبانی نمی نماید.

وای فای این مودم روتر نیز 802.11n تک بانده با حداکثر سرعت اسمی 300 مگابیت بر ثانیه است که به وسیله همان بخش داخلی یا IDU قابل دسترسی است.

بیشتر بخوانید:

منبع تغذیه این مودم 1 آمپر و 15 وات عنوان شده است و همان طور که اشاره کردیم؛ بخش بیرونی احتیاجی به نصب مستقیم به برق شهری ندارد؛ بلکه به وسیله یک کابل شبکه اترنت به روتر داخلی وصل شده و روتر به وسیله یک آداپتور به برق وصل می گردد.

درباره کیفیت گیرندگی سیگنال این مودم فعلا نمی توانیم اظهارنظر کنیم و باید از نزدیک خودمان یا به وسیله کاربران دیگر مورد تست و آزمایش قرار بگیرد.

اگر قدرت گیرندگی سیگنال خوبی داشته باشد و واقعا با یک مودم رومیزی 4G LTE مانند مودم خود یوتل L443 تفاوت هایی ایجاد کند؛ آن گاه ارزش خرید پیدا می نماید و گرنه بازار تشنه مودم های بیرونی با ویژگی واقعی افزایش قدرت گیرندگی سیگنال هستند؛ مانند مودم N5368X که این روزها بسیار محبوب و پر فروش شده است و واقعا سطح کیفیت اینترنت شما را در هر شرایطی، چند برابر می نماید.

اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا احتیاج به هدایت و یاری دارید؛ پیچ اینستاگرام شبکه چی به آی دی shabakehchi.press@ را فالو و در دایرکت پرسش خود را مطرح کنید تا جواب دهیم.منبع: شبکه چی

به "نگاهی به مودم بیرونی یوتل OLF4" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاهی به مودم بیرونی یوتل OLF4"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید