جولان کرونا تا یک سال دیگر در جهان ادامه دارد

به گزارش وبلاگ امین و کیوان، سازمان بهداشت جهانی هشدار داده همه گیری کووید به علت عدم رسیدن واکسن موردنیاز به کشور های فقیر یک سال بیش از آنچه باید طول خواهد کشید.

جولان کرونا تا یک سال دیگر در جهان ادامه دارد

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ امین و کیوان، سازمان بهداشت دنیای می گوید همه گیری کووید به علت عدم رسیدن واکسن مورد احتیاج به کشور های فقیر یک سال بیش از آنچه باید طول خواهد کشید.

بروس اِیلوارد، از مدیران ارشد سازمان بهداشت دنیای ادامه داد: به این ترتیب بحران کووید، به راحتی می تواند تا اواخر سال 2022 کشیده گردد.

تا به امروز کمتر از 5 درصد جمعیت آفریقا واکسینه شده اند که در مقایسه با 40 درصد واکسیناسیون در بیشتر قاره های دیگر دنیا است، بعلاوه بریتانیا تا به امروز بیش از 10 میلیون واکسن به کشور های احتیاجمند تحویل داده و قول مجموعا 100 میلیون واکسن را داده است.

ایلارد از کشور های دارا خواست جای خود را در صف واکسن به دیگران بدهند تا شرکت های داروسازی بتوانند کشور های کم عایدیتر را در اولویت قرار دهند.

او گفت: کشور هایی که تابستان امسال در اجلاس گروه 7 در کورنوال قول اعطای واکسن داده بودند باید ببینند تا چه حد به قول خود عمل نموده اند.

او اعلام کرد: می توانم به شما بگویم که روال کار صحیح نیست. واقعا باید آن را تسریع کنیم و اگر نه می دانید چه می گردد؟ این همه گیری یک سال بیش از آنچه باید طول خواهد کشید.

ائتلافی از موسسات خیریه به نام واکسن مردم ارقام تازه ای را منتشر نموده است که نشان می دهد از هر هفت دُزی که قول آن را شرکت های داروسازی یا کشور های ثروتمند داده بودند، فقط یکی به دست کشور های فقیر می رسد.

بخش اعظم واکسن های کووید در اختیار کشور های با عایدی بالا یا میانه بالا قرار گرفته است. آفریقا فقط 2.6 درصد از دز های تزریق شده در دنیا را تشکیل می دهد.

ائتلاف واکسن مردم که شامل آکسفام و یو ان ایدز می گردد بعلاوه از کانادا و بریتانیا به خاطر خریداری واکسن برای جمعیت خود به وسیله سیستم کوواکس انتقاد کرد. کوواکس یک برنامه تحت حمایت سازمان ملل برای توزیع عادلانه واکسن است.

ارقام رسمی نشان می دهد که پیشتر در امسال بریتانیا 539 هزار و 370 دز فایزر و کانادا کمتر از یک میلیون استرازنکا دریافت کردند.

کوواکس اصلا با این هدف طراحی شد که همه کشور ها از جمله کشور های ثروتمند بتوانند از آن واکسن دریافت نمایند. اما بیشتر کشور های عضو گروه 7 تصمیم گرفتند با آغاز معاملات مستقیم با شرکت های داروسازی از گرفتن واکسن از کوواکس خودداری نمایند.

روهیت مالپانی، مشاور بهداشت دنیای آکسفام، اذعان کرد که کانادا و بریتانیا رسما مجاز به دریافت واکسن از کوواکس هستند، چون به مکانیسم آن یاری اقتصادی نموده اند، اما گفت این اقدام با توجه به این که آن ها به وسیله معامله مستقیم با داروسازان میلیون ها دز واکسن خریداری نموده اند، از نظر اخلاقی غیرقابل دفاع است.

او گفت: این باعث می گردد کشور های فقیرتر که همین حالا هم ته صف هستند، بیشتر منتظر واکسن بمانند.

دولت بریتانیا اشاره نمود که یکی از کشور هایی بود که پارسال با یاریی 548 میلیون پوندی به راه اندازی کوواکس یاری کرد.

دولت کانادا هم تاکید نمود که اکنون به استفاده از واکسن های کوواکس انتها داده است.

کارینا گولد وزیر توسعه بین المللی کانادا گفت: همینکه معلوم شد واکسن خریداری شده به وسیله معاملات دوجانبه (با شرکت های داروسازی) برای جمعیت کانادا کافیست، دز هایی که از کوواکس سفارش داده بودیم را برگرداندیم، تا در میان کشور های درحال توسعه توزیع گردد.

کوواکس ابتدا قصد تحویل دو میلیارد دز واکسن تا انتها امسال را داشت، اما تا به امروز 371 میلیون دز تحویل داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "جولان کرونا تا یک سال دیگر در جهان ادامه دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جولان کرونا تا یک سال دیگر در جهان ادامه دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید